Izdelava Spletnih Strani Agencija IB Stari Trg 35 Velenje

Spletna agencija z izkušnjami iz tujine

V naši agenciji smo ponosni na naše obsežne izkušnje na področju izdelave spletnih strani, ki segajo preko meja domačega trga. Naša strokovna ekipa je sodelovala s strankami iz različnih držav in regij, kar nam je omogočilo razumevanje raznolikih potreb in pričakovanj naših strank na mednarodni ravni. Naše mednarodne izkušnje so nam pomagale oblikovati in izpopolniti naše storitve, da lahko strankam ponudimo rešitve, prilagojene njihovim specifičnim ciljem in zahtevam.

info@ibwebagency.com

Združeno Kraljestvo
Avstrija
Združene Države
Nemčija
Hrvaška

Pridobili smo certifikate

Google Ads Certifikat
December 2017

V decembru smo pridobili prestižni Google Ads certifikat, ki odraža naše zavezanost nenehnemu izobraževanju in doseganju najvišjih standardov na področju oglaševanja na spletu. Naša ekipa se je predana in trudila, da bi se izpopolnjevala in pridobivala znanje o najnovejših orodjih in tehnikah, ki jih ponuja Google Ads. Ta certifikat nam omogoča, da svojim strankam zagotavljamo učinkovite oglaševalske kampanje in optimalno izkoriščanje oglaševalskega proračuna.

V mesecu aprilu smo uspešno pridobili Google Digital Garage certifikat, kar odraža našo predanost nenehnemu izobraževanju in pridobivanju pomembnih veščin na področju digitalnega marketinga. Naša ekipa se je posvetila izpopolnjevanju našega znanja in razumevanju najnovejših trendov ter praks v digitalnem marketingu, ki jih ponuja Google Digital Garage platforma.

V avgustu smo uspešno opravili LinkedIn SEO Assessment certifikat, kar je za nas velik dosežek. Naša ekipa se je osredotočila na izpopolnjevanje znanja in spretnosti na področju optimizacije za iskalnike (SEO). Najbolj navdušujoče pa je, da smo se uvrstili v najvišji odstotek, saj smo bili boljši od kar 92% od 2,3 milijona ljudi, ki so prav tako opravljali ta certifikat.

V mesecu juniju smo s ponosom opravili Google My Business certifikat, kar poudarja našo zavezanost zagotavljanju najboljših storitev na področju lokalnega poslovanja in digitalnega marketinga. Certifikat My Business je pomemben, saj nam omogoča, da svojim strankam pomagamo doseči izjemne rezultate v lokalnem iskanju in optimizaciji za iskalnike.

Meet with expert team members

JOIN OUR TEAM

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit donec tempus pellentesque dui vel tristique purus justo vestibulum eget lectus non gravida ultrices

Hanson Deck /

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit donec tempus pellentesque dui vel tristique purus justo vestibulum eget lectus non gravida ultrices

Hanson Deck /

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit donec tempus pellentesque dui vel tristique purus justo vestibulum eget lectus non gravida ultrices

Hanson Deck /

Imate Vprašanje? Pišite nam

  Ste pripravljeni na uspeh?

  Izdelava spletnih strani je ključna dejavnost v današnjem digitalnem svetu, ki jo potrebujete za povečanje prometa. Spletne strani so postale nepogrešljiv kanal za komuniciranje s ciljno publiko, trženje izdelkov in storitev ter vzpostavljanje digitalne prisotnosti. Ne glede na to, ali ste podjetnik, samostojni ustvarjalec ali velika korporacija, spletna stran je neprecenljivo orodje za dosego svojih ciljev.

  Izdelava Spletnih Strani Agencija IB

  Pokličite nas, skupaj bomo ustvarili pot, ki bo vašemu podjetju omogočila rast, vidnost in uspeh v digitalnem svetu. 

  Vaša Agencija IB

   

  Informacije

  Stari Trg 35,  3320 Velenje

  Naroči se na naše novice

   © 2023 Izdelava Spletnih Strani Agencija IB – Vse pravice pridržane