Izdelava Spletne Strani , SEO Stran Pronet

Veseli nas, da lahko z vami delimo našo zgodbo o sodelovanju z naročnikom Pronet in našem projektu, ki je vključeval izdelavo spletne strani za Računalniški servis Maribor. Projekt je bil za nas edinstven izziv, saj smo se trudili, da bi naročnika postavili na prestižno prvo mesto v Mariboru pod ključno besedo “računalniški servis Maribor”. Spodaj bomo podrobno raziskali našo pot do uspeha, ki se je manifestirala v popolnoma prenovljeni in izjemno optimizirani spletni strani, ki privablja nove stranke.

Uvod v Projekt

Ko smo prvič stopili v stik s stranko Pronet in se pogovarjali o njihovih ciljih in pričakovanjih, smo takoj opazili njihovo strast do zagotavljanja najboljših računalniških storitev v Mariboru. Njihova glavna naloga je bila postati prvi izbor strank, ki iščejo računalniški servis v tem območju.

Obnova Spletne Strani

Prvi korak je bil prenova njihove spletne strani. Želeli smo ustvariti spletno mesto, ki bi strankam omogočilo enostaven dostop do informacij o storitvah, cenah in kontaktih. Oblikovali smo svež in privlačen dizajn, ki je bil v popolnem skladu s profesionalnim videzom, ki ga je želela stranka.

Optimizacija za Iskalnike (SEO)

Brez odlične optimizacije za iskalnike (SEO) si nismo mogli predstavljati doseči želenega rezultata. Ključna beseda “računalniški servis Maribor” je bila naša glavna tarča. Vsebino spletne strani smo temeljito prilagodili, vključno z uporabo ključnih besed, optimiziranimi slikami in hitrim nalaganjem strani. Prav tako smo se osredotočili na pridobivanje kakovostnih povratnih povezav, ki bi povečale avtoriteto spletne strani.

Kakovost Vsebine

Vsebina spletne strani je bila ključna za zagotavljanje koristnih informacij obiskovalcem. Priskrbeli smo kakovostne opise storitev, informacije o cenah in strokovne članke, ki so odražali strokovnost stranke na področju računalniškega servisa.

Stranka:

Pronet, Maribor

Leto Posodobitve:

2023

Storitev:

Izdelava Spletne strani, SEO Optimizacija

Povezava do spletne strani:

https://računalniškiservismaribor.eu

Izdelava Spletnih Strani Agencija IB

Pokličite nas, skupaj bomo ustvarili pot, ki bo vašemu podjetju omogočila rast, vidnost in uspeh v digitalnem svetu. 

Vaša Agencija IB

 

Informacije

Stari Trg 35,  3320 Velenje

Naroči se na naše novice

    © 2023 Izdelava Spletnih Strani Agencija IB – Vse pravice pridržane