Izdelava Spletne Strani , SEO Stran Pronet

Proviteh je prepoznal potrebo po spletni strani, ki bi strankam omogočila enostaven dostop do informacij o njihovih interkom sistemih in storitvah. Hkrati so želeli promovirati svoje izdelke s pomočjo spletnih brošur, ne da bi se osredotočali na kompleksno SEO optimizacijo. Njihovi ključni cilji so bili:

  1. Ustvariti Pregledno in Informacijsko Spletno Stran: Njihova spletna stran naj bi ponudila jasno predstavitev njihovih izdelkov in storitev.
  2. Dodati Brošure za Povečanje Prodaje: Želeli so dodati brošure za prenos, da bi strankam ponudili dodatne informacije in spodbudili prodajo.
  3. Spremljati Trende na Področju Interkom Sistemov: Njihova spletna stran naj bi jim omogočila, da so vedno na tekočem s trenutnimi trendi in tehnologijami na področju interkom sistemov.

Izdelava Spletne Strani

Prvi korak v projektu je bil oblikovanje spletne strani. Naša ekipa je sodelovala s stranko, da bi razumela njihove želje in potrebe. Spletna stran je bila oblikovana tako, da je bila pregledna in uporabniku prijazna. Glavne informacije o njihovih izdelkih in storitvah so bile enostavno dostopne, kar je olajšalo navigacijo za obiskovalce.

Spremljanje Trendov

Da bi Proviteh ostal na tekočem z najnovejšimi trendi in tehnologijami v svetu interkom sistemov, smo vključili odsek “Novice in Novosti”. Ta odsek omogoča enostaven dostop do najnovejših informacij o industriji in omogoča, da stranke ostanejo obveščene o vsem, kar se dogaja v podjetju ProViteh.

Sklep

Projekt spletne strani za Proviteh je odražal njihovo željo po preprosti, vendar učinkoviti spletni prisotnosti. Namesto SEO optimizacije smo se osredotočili na predstavitev njihovih izdelkov in storitev na jasen in privlačen način. Spletne brošure so dodatno povečale vrednost spletne strani in pripomogle k povečanju prodaje.

Naša agencija, IB Web Agencija, ostaja zavezana temu, da svojim strankam zagotavlja prilagojene rešitve, ki ustrezajo njihovim potrebam in ciljem. Projekt za ProViteh je bil odličen primer, kako lahko dosežemo želene rezultate s pravilnim pristopom in sodelovanjem med naročnikom in agencijo. Veselimo se priložnosti za nadaljnje sodelovanje in pomagamo našim strankam rasti in uspevati na spletu.

Stranka:

Proviteh, Ljubljana

Leto Posodobitve:

2023

Storitev:

Izdelava Spletne strani,

Povezava do spletne strani:

https://proviteh.si

Izdelava Spletnih Strani Agencija IB

Pokličite nas, skupaj bomo ustvarili pot, ki bo vašemu podjetju omogočila rast, vidnost in uspeh v digitalnem svetu. 

Vaša Agencija IB

 

Informacije

Stari Trg 35,  3320 Velenje

Naroči se na naše novice

    © 2023 Izdelava Spletnih Strani Agencija IB – Vse pravice pridržane