...

Izdelava Spletne Strani , SEO Stran Pronet

Z veseljem vam predstavljamo našo zgodbo o uspehu pri izdelavi spletne strani za stranko Pronet in njihov projekt ServisRačunalnikovMaribor.eu. Naša agencija, IB Web Agencija, se je zavezala k temu, da bomo strankam pomagali doseči izjemne rezultate na spletu, in ta projekt ni bil nobena izjema.

Uvod v Projekt

Ko smo se prvič srečali s stranko Pronet, smo se zavedali, da imajo edinstveno poslanstvo – ponuditi najkakovostnejše storitve popravila računalnikov in Apple naprav v Mariboru. Naš cilj je bil, da njihovo spletno prisotnost naredimo enako izjemno kot njihove storitve. Njihova ključna cilja sta bila:

  1. Povečati Spletno Vidljivost: Želeli so se pojaviti na prvem mestu v iskalnikih za ključno besedo “servis računalnikov Maribor” in “Apple servis Maribor”.
  2. Povečati Promet: Želeli so privabiti več obiskovalcev na svojo spletno stran in jih spremeniti v stranke.

Načrtovanje in Izdelava Spletne Strani

Za dosego teh ciljev smo se lotili temeljitega načrtovanja in izdelave spletne strani. Najprej smo oblikovali sodobno in privlačno spletno mesto, ki je uporabnikom omogočalo enostavno navigacijo in hiter dostop do informacij o storitvah.

Nato smo se posvetili optimizaciji spletne strani za iskalnike (SEO). Vsebino smo prilagodili tako, da odraža ključne besede, ki jih stranka želi rangirati, in smo poskrbeli za hitrost in odzivnost strani. Poleg tega smo izvedli kakovostno on-page in off-page optimizacijo.

Digitalni Marketing in SEO Optimizacija

Ko smo spletno stran lansirali, smo se osredotočili na SEO optimizacijo in digitalni marketing. Izvajali smo različne strategije, vključno z ustvarjanjem kakovostnih vsebin, gradnjo visokokakovostnih povratnih povezav, in izboljšali uporabniško izkušnjo na spletni strani.

Rezultati našega trdega dela so kmalu postali očitni. Stranka Pronet se je počasi, vendar vztrajno povzpela na prvo mesto v iskalnikih za ključne besede “servis računalnikov Maribor” in “Apple servis Maribor”. Njihova spletna stran je postala ne samo bolj vidna, ampak tudi bolj obiskana.

Povečanje Prometa in Zadovoljstvo Stranke

Povečanje prometa na spletni strani je prineslo številne pozitivne učinke. Stranka je opazila večjo stopnjo povpraševanja po svojih storitvah, kar je vodilo k povečanju števila strank in prihodkov. Prav tako so povečali prepoznavnost in ugled podjetja, kar je pritegnilo še več strank.

Najpomembneje pa je, da je bila stranka Pronet izjemno zadovoljna z doseženimi rezultati. Naša ekipa je vztrajala in se osredotočila na njihove cilje, kar je privedlo do prepoznavnega uspeha v povečanju prometa in izboljšanju poslovanja.

Projekt ServisRačunalnikovMaribor.eu za stranko Pronet je odličen primer, kako se lahko s pravilnim pristopom, strokovnostjo in predanostjo izboljša spletna prisotnost in dosežejo izjemni rezultati. Naša agencija, IB Web Agencija, je bila ponosna, da smo lahko pomagali stranki doseči njene cilje in se povzpela na vrh v Mariboru pod ključnima besedama “servis računalnikov Maribor” in “Apple servis Maribor”.

Naše poslanstvo je zagotoviti, da vsaka stranka doseže uspeh na spletu, in ta projekt je odličen primer tega, kako lahko s pravilnim pristopom dosežemo odlične rezultate.

Stranka:

Pronet, Maribor

Leto Posodobitve:

2023

Storitev:

Izdelava Spletne strani, SEO Optimizacija

Povezava do spletne strani:

https://servisračunalnikovmaribor.eu

Izdelava Spletnih Strani Agencija IB

Pokličite nas, skupaj bomo ustvarili pot, ki bo vašemu podjetju omogočila rast, vidnost in uspeh v digitalnem svetu. 

Vaša Agencija IB

Informacije

Stari Trg 35,  3320 Velenje

Naroči se na naše novice

    © 2023 Izdelava Spletnih Strani Agencija IB – Vse pravice pridržane